custom essay writing

Dr. Leliana Valentina Pârvulescu
Dr. Leliana Valentina Pârvulescu Psihoterapeut
Leliana Valentina Pârvulescu este psiholog, sociolog, trainer certificat în NLP, F.A.C.S, body language, hipnomentalism, expert în analiză şi evaluare comportamentală, limbaj nonverbal, evaluarea adevarului si detecția minciunii. De asemenea, este specialist în psihologie aplicată în domeniul securităţii naţionale, psihologie clinică şi psihoterapie cognitiv – comportamentală. Se ocupă de câţiva ani de jocul de noroc patologic, fiind în prezent coordonatorul programului „ Joc Responsabil”. A făcut studii bazate pe analiza comportamentală a jucătorului de joc de noroc, evidențiind elementele fundamentale ale jucătorului în prezența și în absența activității de joc scoțând în evidență caracteristicile jucătorului de noroc în România și profilul acestuia. A conceput „grupul de ludopatie”, adresat jucătorilor de jocuri de noroc cu probleme, pe care îl pune în practică de un an și jumătate, cu rezultate remarcabile. De asemenea, a conceput un training specific psihologilor care sunt implicați în programul „Joc Responsabil” cu elemente preluate din practică și din rezultatele obținute în urma activității din program. Totodată este și Presedinte ZIVAC Group, Centrul de Cercetare Comportamentală și Presedinte al Centrului de Cercetare şi Prevenire a Bioterorismului. Este doctor în genetică și drd. în securitate și informații.
Dr. Psiholog Steliana Rizeanu
Dr. Psiholog Steliana RizeanuProfesor Universitar Doctor şi Psihoterapeut
Steliana Rizeanu a obținut primul titlul de doctor în psihologie din România în domeniul problemelor legate de jocurile de noroc, cu teza „Jocul de șansă patologic. Model de consiliere cognitiv-comportamentală”. A publicat urmatoarele cărți în același domeniu: • Dependența de jocuri de noroc. Ghid de ajutor pentru jucătorii patologici de noroc și familiile acestora. (2012); • Psihoterapia jocului de șansă patologic (2013); • Pathological gambling in Romania; Psychological profile of the Romanian pathological gambler (2015). După ce a absolvit psihologia în cadrul Universității Hyperion, și-a continuat activitatea didactică în cadrul aceleiași facultăți, în prezent fiind director al departamentului Psihologie. A introdus o nouă materie pentru studenții facultății de psihologie: Psihologia adicțiilor. Steliana Rizeanu este psiholog clinician principal, supervizor și formator în psihologie clinică, acreditat de Colegiul Psihologilor din România și psihoterapeut specialist în terapia cognitiv-comportamentală în cadrul Clinicii Aquamarin din București. Membră a mai multor asociații de specialitate din țară și străinatate, dintre care European Association for the Study of Gambling, din 2011, a publicat numeroase articole în domeniul terapiei jucătorilor cu probleme de jocuri de noroc și a participat la numeroase conferințe internatională unde a prezentat lucrări din acest domeniu. Începand cu 2010, doamna dr. psiholog Steliana Rizeanu a devenit psihoterapeut și coordonator al proiectului „Joacă Responsabil” și respectiv în actualul program „Joc Responsabil”. Aceasta a fost inclusă în DICTIONARUL PERSONALITATILOR DIN ROMANIA, editia 2014, de Romanian Biographic Institute și nominalizată pentru includerea în ediția din 2015. Totodată, a fost inclusă în catalogul WHO’S WHO IN THE WORLD Thirty Second Edition 2015 de The Marquis Who’s Who Publication Board și nominalizată pentru includerea în ediția din 2016. De asemenea, a fost inclusă și în 2000 OUTSTANDING INTELLECTUALS OF THE 21st CENTURY, 9th EDITION, 2015 de către INTERNATIONAL BIOGRAPHICAL CENTRE. CAMBRIDGE ENGLAND.
Bogdan Colceriu
Bogdan ColceriuPsiholog si responsabil regional Transilvania al programului Joc Responsabil
Colceriu Gabriel Bogdan este psiholog clinician şi psihoterapeut cognitiv-comportamental. A absolvit „Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educației” „Masterul de Pshiologie clinică, Consiliere psihologică şi Psihoterapie”, ambele în cadrul Universității Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Este acreditat de Colegiul Psihologilor din România în specializările „Psihologie Clinică” şi „Psihoterapii cognitive şi comportamentale”, a participat la diverse conferinţe şi workshop-uri, iar, din 2010, îşi ajută clienţii să depășească dificultățile şi problemele cu ajutorul psihologiei clinice şi a psihoterapiei. Având la bază o formare cognitiv comportamentală, fundamentată ştiinţific, Bogdan Colceriu aplică principiile evidence-based în lucrul cu clienţii săi, în cadrul cabinetului individual de psihologie, ajutându-i pe aceştia să-şi depăsească probleme din cele mai diverse, printre care şi problemele de joc patologic de şansa şi complicaţii ale acestora. Din 2014, Bogdan Colceriu s-a alăturat echipei de psihologi în cadrul programului “Joc Responsabil”.
Cristian Petrescu
Cristian PetrescuPsiholog si responsabil regional Moldova al programului Joc Responsabil
Cristian Petrescu este psiholog atestat cu liberă practică (Colegiul Psihologilor din România), psihoterapeut sistemic, specializat în psihodiagnostic și evaluare clinică cognitiv-comportamentală, formator și supervizor acreditat pe specialitățile psihologie clinică și psihoterapie. Cu o experiență profesională de peste 20 de ani, acesta este specialist în terapia de familie. Cristian Petrescu este președinte al Asociației de Consiliere și Terapie a Familiei și vicepreședinte al Asociației de Psihoterapie Integrativă și Psihologie Clinică.
Dr. Cristian Andrei
Dr. Cristian AndreiConsultant al programului Joc Responsabil
Dr. Cristian Andrei este unul dintre cei mai renumiți psihologi din România, a cărui reputație a fost clădită de-a lungul a sute de intervenții TV și radio și confirmată de expertiza sa în domeniu și valori precum profesionalism, implicare și rezultate. Dr. Cristian Andrei este psiholog, medic specialist în neuropsihiatria copilului și adolescentului și fondatorul Institutului de Relații Umane București și este realizator al unor programe TV și radio. În cadrul Institului de Relații Umane a tratat cazuri ale persoanelor ce se confruntă cu probleme de jocuri de noroc. În prezent, este consultant în programul ”Joc Responsabil”.