Reputatul Dr. Psiholog Cristian Andrei s-a alăturat în luna octombrie echipei „Joc Responsabil” în calitate de consultant. Demersul vine la scurt timp după ce două noi cabinete din țara, din Cluj și Iași au fost cooptate în echipa proiectului ca urmare a extinderii programului la nivel național. Echipa proiectului este sigură că expertiza Dr. Cristian Andrei va constitui pe viitor un extrem de valoros suport în derularea programului, fapt pentru care salută cooptarea sa în grupul de specialiști psihologi “Joc Resposabil”.

Prima apariție a Dr. Cristian Andrei în calitate de consultant al programului a avut loc cu ocazia evenimentului „Bune practici în abordarea jocului patologic”, primul workshop internațional pe temă jocului responsabil ce a avut loc în România. Evenimentul a reunit la București unii dintre cei mai buni specialiști la nivel european, în abordarea jocului de noroc patologic, cu o bogată expertiză în domeniu și a evidențiat derularea programului autohton “Joc Responsabil” la standarde comparabile cu cele ale programelor similare din vestul Europei.

“Mă declar plin de speranțe în urma acestui reușit dialog cu colegii din Italia și Marea Britanie. Am observat că sunt interesate de fenomen principalele organizații din România ale terapeuților și companiilor din domeniu, astfel încât vom putea avea o voce comună în sprijinul persoanelor și familiilor preocupate de jocul de noroc problematic.”, a spus Dr. Cristian Andrei, consultant al programului “Joc Responsabil”.

Totodată, la eveniment au luat parte Dr. Gabriel Bogdan Colceriu și Dr. Cristian Petrescu, specialiștii psihologi care conduc cabinetele “Joc Responsabil” din Cluj și, respectiv, Iași.

“Joc Responsabil” este un program susținut de Romslot-Asociația Organizatorilor de Sloturi și Romanian Bookmakers Patronatul Organizatorilor de Pariuri din România.