Petre Marin și Sorin Ghionea joacă responsabil!

 In Aparitie Media

Foștii steliști Petre Marin și Sorin Ghionea, fotbaliști care au disputat meciuri la cel mai înalt nivel, se alătură demersurilor Asociației Joc Responsabil de a promova mesaje de responsabilitate privind jocurile de noroc și de a îndemna jucătorii la distracție.

Competiția de minifotbal dedicată amatorilor, Victory Cup și-a desemnat, luni, 9 Martie, câștigătorii ediției cu numărul 10. Printre cele aproape 100 de echipe legitimate în această competiție se află și echipa Old New Stars, din care fac parte foștii campioni cu Steaua, Petre Marin, Sorin Ghionea, Bănel Nicoliță, Sorin Paraschiv, etc.

Asociația Joc Responsabil a oferit echipei foștilor steliști, în cadrul festivității de premiere la care a participat și Dr. Cristian Andrei, premiul „Echipa Responsabilă” pentru întreaga participare în cadrul turneului de minifotbal și, mai ales, pentru îndemnul la distracție și responsabilitate adresat jucătorilor, atât celor înscriși în competiția de minifotbal, cât și microbiștilor și pasionaților de jocuri de noroc.

„Ne bucurăm că prin vocea noastră îi putem îndemna pe toți microbiștii sau pe pasionații de jocuri de noroc să joace responsabil, pentru distracție, la fel cum o facem și noi la Victory Cup, pe terenul de minifotbal. Jocurile de noroc sunt doar pentru distracție!” – Petre Marin, fost fotbalist, campion al României, semifinalist de Cupă UEFA.

„Asociația Joc Responsabil este încântată să cunoască echipa din care fac parte Petre Marin și Sorin Ghionea, echipă care pune accent pe distracție, pe responsabilitate și pe conștiinciozitate, așa cum și noi, la Asociație, sfătuim toți jucătorii să privească jocurile de noroc ca pe o distracție” – Dr Cristian Andrei, psihiatru, expert în problematica jocurilor de noroc, ambasador al Asociației Joc Responsabil.

Recommended Posts