Sergiu Sebesi se retrage din funcția de Director Executiv al Asociației Joc Responsabil

 In Aparitie Media

Domnul Sergiu Sebesi a luat decizia de a se retrage din funcția de Director Executiv al Asociației Joc Responsabil după doi ani în care a avut un important rol în dezvoltarea proiectelor organizației.

 Sub mandatul său, Asociația Joc Responsabil a dezvoltat proiecte pe toate cele trei paliere de responsabilitate socială: educație, prevenție și intervenție:

  • Programul Antrenat de Majorat s-a derulat în zeci de licee din București și din țară, cu participarea a mii de elevi din clasele a XI-a și a XII-a;
  • A fost lansat programul Consiliere 24/7, un serviciu unic în România de consiliere psihologică online (livechat și audio chat) pentru jucătorii cu potențiale probleme legate de jocurile de noroc;
  • Au fost deschise două noi cabinete de evaluare și terapie psihologică în care persoanele cu probleme legate de practicarea în exces a jocurilor de noroc pot beneficia de consiliere gratuită – respectiv în Constanța și Craiova – și a fost extins numărul de ședințe gratuite oferite de la trei la cinci. 

„Am decis să fac acest pas pentru a mă putea dedica unor proiecte profesionale și personale pe care mi-am propus să le dezvolt în perioada următoare. Consider că au fost multe realizări în acești doi ani și țin să le mulțumesc membrilor fondatori ai Asociației pentru încrederea acordată și pentru suportul oferit, precum și tuturor colaboratorilor alături de care am lucrat în această perioadă. Asociația Joc Responsabil este cel mai important demers de responsabilitate socială al industriei de jocuri de noroc din România și sunt convins că va menține acest statut și pe viitor” – Sergiu Sebesi.

Domnul Sebesi va acorda suportul său până la definitivarea pașilor pentru încheierea colaborării și numirea unei noi conduceri executive a Asociației Joc Responsabil.

Sergiu Sebesi are o largă experiență în dezvoltarea de proiecte de responsabilitate socială, iar pentru Asociația Joc Responsabil a reprezentat un vehicul important de evoluție. Îi mulțumim pentru aportul său în creșterea acestei organizații și îi urăm realizări pe toate planurile. Pentru Asociația Joc Responsabil urmează noi și multe alte planuri de acțiune, păstrând drept principal obiectiv promovarea și respectarea principiilor de joc responsabil, atât în rândul operatorilor, cât și al jucătorilor” – Liviu Popovici, președinte Asociația Joc Responsabil.

Îi mulțumim domnului Sergiu Sebesi pentru contribuția majoră pe care a avut-o în dezvoltarea Asociației Joc Responsabil în acești doi ani și îi urăm mult succes în toate proiectele profesionale și personale!

Recent Posts