Asociația Joc Responsabil își pune la dispoziție serviciile de consiliere psihologică refugiaților din Ucraina

 In Aparitie Media

Asociația Joc Responsabil își pune la dispoziție serviciile de consiliere psihologică persoanelor care au sosit pe teritoriul României ca urmare a conflictului din Ucraina, precum și românilor care găzduiesc în casele lor pe victimele acestui război. Astfel, un psiholog din cadrul Asociației va discuta online, prin intermediul platformei Zoom, cu persoane care au nevoie de suport psiho-emoțional în gestionarea acestei crize.

Serviciul este gratuit și deschis oricărui cetățean care sosește pe teritoriul României din Ucraina, precum și românilor care găzduiesc în casele lor aceste persoane. Persoanele interesate sunt rugate să transmită un email la adresa contact@jocresponsabil.ro, iar ulterior vor fi contactate pentru a li se comunica link-ul de acces la sesiunea Zoom.

„În contextul în care ne aflăm, ne folosim de experiența pe care am dobândit-o până acum în consilierea psihologică online și pe expertiza psihologilor noștri în terapie comportamentală și dorim să îi sprijinim pe cei greu încercați acum de război, care se află în dificultate majoră și au nevoie de consiliere psihologică. Acest demers vine în circumstanța în care presiunile mentale și fizice pentru aceste persoane sunt uriașe, iar nevoia ca aceștia să rămână încrezători și să treacă cu bine peste această perioadă dificilă este extrem de importantă” – Ovidiu Iosif, director executiv al Asociației Joc Responsabil.

Recent Posts