BetBlocker – un suport esențial pentru un joc responsabil

Gestionează eficient și responsabil obiceiul de a consuma de jocuri de noroc cu BetBlocker – o aplicație intuitivă și gratuită, concepută pentru a te ajuta să monitorizezi și să controlezi activitatea de jocuri de noroc pe orice fel de dispozitiv.
Cu sprijinul BetBlocker, o organizație caritabilă din Marea Britanie care a dezvoltat această aplicație, Asociația Joc Responsabil pune la dispoziția publicului posibilitatea de a downloada și instala gratuit un serviciu menit să ajute practicanții de jocuri de noroc să gestioneze problemele legate de consumul exagerat al jocurilor de noroc și să ofere părinților un control parental și o gestionare a accesului copiilor lor la jocuri de noroc.

BetBlocker – Soluția perfectă pentru auto-excludere, control și restricționarea accesului minorilor la jocuri de noroc

BetBlocker este o aplicație gratuită și usor de instalat pe orice tip de dispozitiv electronic.

Aplicația oferă o multitudine de beneficii, printre care:

– Posibilitatea de a gestiona și controla accesul personal (inclusiv prin auto-excludere) sau al copiilor la jocurile de noroc
– Capacitatea de a bloca cu succes o vastă listă de organizatori de jocuri de noroc, legali și/sau ilegali
– Flexibilitate în implementarea restricțiilor, fie că este vorba de limitări totale sau pe anumite perioade de timp/de vulnerabilitate
– Funcție de programare a restricționării: se pot stabili momentele sau perioadele în care restricția va fi activată sau dezactivată. Acest lucru garantează un control total asupra situației, în orice moment
– Control parental și gestionarea accesului pentru copii: această facilitate permite adulților să restricționeze accesul copiilor la jocuri de noroc, inclusiv atunci când dispozitivele sunt utilizate de aceștia. Funcția poate fi activată sau dezactivată de către părinte, prin intermediul unei parole definite

Aplicația poate fi descărcată și din acest link: betblocker.org/ro/.

Avantaje multiple pentru controlul eficient al accesului la jocurile de noroc

– Restricționezi accesul la jocuri de noroc în mai puțin de două minute!
– Nu ai nevoie de înregistrare/creare cont. BetBlocker se folosește în mod anonim
– Nu sunt colectate date personale
– Fără riscuri de a pierde date
– Ai posibilitatea de a planifica anumite perioade în care dorești să restricționezi accesul la jocuri de noroc = Reducerea riscurilor în loc de management de criză
– Control parental
BetBlocker cuprinde o bază de date de peste 85.000 de website-uri de gambling și peste 1500 aplicații de gambling. Pentru România, BetBlocker deține o bază de date de peste 78100 de website-uri de jocuri de noroc, legale și ilegale.

BetBlocker este singura aplicație valabilă pe cele mai importante platforme: Windows, Mac/iOS, Linux, FireOS, Android și este disponibilă atât în limba engleză, cât și în limba română, spaniolă, germană, olandeză, norvegiană și suedeză.

NOTĂ: Pentru mai multe informații legate de perioada de configurare, precum și alte configurații, puteți accesa secțiunea de FAQ din cadrul aplicației.

AVERTISMENT Dacă dețineți un device cu un sistem de operare iOS și aveți instalate aplicații care au un rating +17 ani în App Store (cum ar fi aplicații de plată a parcărilor, anumite rețele sociale etc), prin bifarea căsuței „+17 ani” de la pasul nr. 3 din procesul instalării aplicației este posibil ca și acestea să fie blocate automat. Vă recomandăm să faceți această verificare.

Adoptă un consum responsabil al jocurilor de noroc. Stabilește limite, ia o pauză sau limitează-ți definitiv accesul dacă simți că ai probleme!

Fă primul pas către un consum responsabil de jocuri de noroc. Indiferent dacă vrei să iei o pauză, să-ți recâștigi controlul asupra obiceiurilor tale de joc sau să te auto-excluzi definitiv.
BetBlocker și Asociația Joc Responsabil sunt aici să te ajute!