Primește ajutor

Problemele de joc pot fi rezolvate.

Prin telefon

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!

Autotestare

Află dacă jocul de noroc a devenit o problemă pentru tine, completând chestionarul anonim de auto-testare.

Suport online

Intră în legătură cu psihologul nostru care este chiar acum online sau scrie un e-mail pe adresa contact@jocresponsabil.ro și vei primi un răspuns în cel mai scurt timp.

Prieteni și familie

Crezi că un prieten sau un membru al familiei se confruntă cu o problemă de joc? Contactează-ne și noi te putem ajuta. Poți alege să ne suni sau să ne scrii un e-mail, folosind datele de contact de mai sus.

Sesiuni gratuite de consiliere

În urma discuției telefonice cu specialistul Joc Responsabil, te poți programa la cinci ședințe gratuite de evaluare și consiliere la unul dintre cabinetele programului, localizate în București, Cluj-Napoca și Iași.

Sesiuni gratuite de consiliere

Institutul de Relații Umane organizează săptămânal un grup de suport la dispoziția jucătorilor și aparținătorilor care au probleme cu jocul. Vino și tu!

Primește ajutor

Dacă crezi că ai o problemă cu jocurile de noroc, sau dacă te autoevaluezi ca având o problemă, contactează-ne prin telefon sau prin chat 24/7 pentru o primă consiliere psihologică.