Primește ajutor

Cu suportul celor dragi, dar mai ales cu suport de specialitate, problemele de joc pot fi rezolvate! Din fericire, majoritatea cazurilor sunt acelea de simple probleme de joc și se pot rezolva prin consiliere psihologică pe termen scurt

Autotestare

Află dacă jocul de noroc a devenit o problemă pentru tine, completând chestionarul anonim de auto-testare.

Tel Verde

Dacă jocurile de noroc au devenit o problema, apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!

Sesiuni gratuite de consiliere

În urma discuției telefonice cu specialistul Joc Responsabil, te poți programa la cinci ședințe gratuite de evaluare și consiliere la unul dintre cabinetele programului, localizate în București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța sau Craiova.

Consiliere online 24/7

Intră în legătură cu psihologul nostru care este online 24/7 sau scrie-ne un e-mail pe adresa contact@jocresponsabil.ro și vei primi un răspuns în cel mai scurt timp.

Prieteni și familie

Crezi că un prieten sau un membru al familiei se confruntă cu o problemă de joc? Contactează-ne și noi te putem ajuta. Poți alege să ne suni sau să ne scrii un e-mail, folosind datele noastre de contact, email, telefon sau Live Chat.

Sesiuni gratuite de consiliere

Institutul de Relații Umane organizează săptămânal un grup de suport la dispoziția jucătorilor și aparținătorilor care au probleme cu jocul. Contactează-ne!

Cum te putem ajuta?

Crezi că ai o problemă cu jocurile de noroc? Contactează-ne gratuit prin telefon, la 0800.800.099, scrie-ne pe adresa contact@jocresponsabil.ro sau hai să vorbim pe Chat. Psihologii noștri sunt disponibili 24/7. 

Este important ca persoana care sesizează probleme cu jocul de noroc să discute cu cineva chiar atunci, în acel moment, de preferință, o persoană profesionistă și să înceapă un proces de control al jocului, astfel încât să nu se răzgândească și să ajungă să se mintă.  Avem psihologi special pregătiți să te întâmpine pe portalul de consiliere Joc Responsabil, iar ei sunt accesibili non-stop, 24/7.

Astfel, ți se creează posibilitatea de a te ține de cuvânt față de tine însuți și de a porni în rezolvarea problemei fără să te mai răzgândești!