Programul de Instruire

Ne axăm pe dezvoltarea unor măsuri de conștientizare

De ce acest program de instruire?

În contextul nou, Europa se axează pe dezvoltarea unor măsuri de conștientizare a ceea ce reprezintă jocurile de noroc și pariurile, precum și pe dezvoltarea unor programe de joc responsabil. În egală măsură, este deosebit de important ca lucrătorii care activează în sălile de joc să recunoască, să prevină și să gestioneze anumite comportamente ale jucătorilor care ar putea depăși normalitatea, și ca atare ar putea deveni riscante, atât pentru ei cât și pentru ceilalți jucători.

Sălile de joc au nevoie de lucrători cu capacitate de a  gestiona ce se întâmplă în sala de joc, aptitudini de comunicare și negociere puternice, de a recunoaște comportamente problematice, cu stăpânire de sine, care sa contribuie la obținerea de rezultate optime pentru gestionarea jucătorilor problematici.

Oportunitatea susținerii unor cursuri pentru lucrătorii din sălile de jocuri de noroc, în urma cărora să își îmbunătățească, descopere și dezvolte aceste atitudini și aptitudini, este deosebit de importantă. Cursul vine cu o metodologie inovativă, bazată pe interactivitate și pe observarea cognitiv comportamentală a persoanei, lucrul cu grupul, studii de caz, simulări, coaching individual și modalitatea de asimilare non teoretică.