susține

Toate serviciile pe care le oferim persoanelor care se confruntă cu probleme legate de practicarea în exces a jocurilor de noroc sunt gratuite. Orice donație sau sponsorizare sunt importante pentru Asociația Joc Responsabil și ne ajută să menținem și să dezvoltăm programele pe care le derulăm și, astfel, să venim în sprijinul acestor persoane.

Ne poți susține activitatea folosind una din variantele de mai jos:

1. Donează în cont bancar deschis la OTP Bank

Asociația Joc Responsabil

Cont RON: RO82OTPV112001401765RO01
Cont EUR: RO39OTPV112001401765EU01

2. Redirecționează 3,5% din impozitul
pe venit | Persoane fizice

După completare, te rugăm să ne transmiți formularul pe adresa de email contact@jocresponsabil.ro, iar noi ne vom ocupa de toate celelalte formalități.

3. Redirecționează 20% din impozitul companiei | Persoane juridice

După completare, te rugăm să ne transmiți draftul de contract pe adresa de email contact@jocresponsabil.ro, iar noi îl vom retrimite semnat.

Vom folosi donațiile și sponsorizările, fără

a ne limita la cele enumerate mai jos, pentru

• a continua să oferim ședințe gratuite de evaluare și consiliere psihologică într-unul din cabinetele noastre din București, Iași, Cluj-Napoca, Constanța sau Craiova, online, pe Live Chat-ul disponibil 24/7 pe website-ul nostru www.jocresponsabil.ro sau prin intermediului grupurilor de suport și, astfel, de a ameliora situațiile acestor persoane și/sau de a evita apariția unor situații extraordinare, la limită;

• în eventualitatea unor cazuri sociale deosebite, a extinde numărul de ședințe gratuite;

• a dezvolta noi programe și/sau campanii de conștientizare, educare, prevenire și combatere a adicției față de jocurile de noroc;

• a continua să avem o contribuție în societate (ex: în perioada pandemiei am oferit suport psihologic bolnavilor de Covid-19, aparținătorilor acestora și personalului medical din cadrul Institutului „Marius Nasta” din București)

Mai multe informații despre cine suntem și despre cum funcționează Asociația Joc Responsabil, găsiți aici.
Dacă ai vreo întrebare sau nelămurire, ne poți contacta pe adresa de email contact@jocresponsabil.ro